Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) финализира трансфера на

...
Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) финализира трансфера на
Коментари Харесай

Новият бразилец в Локо проговори на руски

Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) завърши прехвърлянето на бразилския бранител Мурило. 22-годишният защитник пристигна от Крузейро за сумата от 2,5 млн. евро. Той ще играе с номер 27 при " железничарите ". Договорът му с Локо е за 5 години.

" Не мога да кажа доста за Мурило, тъй като го познавам едва. Рано е да разясня на какъв пост ще го употребявам ", сбит беше в коментара си за новото попълнение старши треньорът Юрий Сьомин. Той не счита да вземе бразилеца на идния лагер в Австрия.

" Мога да играя на всички позии в отбрана. Искам да стана първенец с Локомотив. Не мислих доста преди да приема офертата. Много ми харесаха Червения площад и Кремъл. Щастлив съм и се надявам да донеса доста наслада на почитателите ", показа Мурило, който през сегашния сезон има единствено 1 мач за Крузейро и в него получи червен картон.

В профила на Локомотив в Instagram бразилецът се показа на последователите на съветски език. " Здравейте! Казвам се Мурило. Само Локо! До нови срещи ", съобщи Мурило.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР