Носителят на Купата на Испания Барселона получи доста по-тежък съперник

...
Носителят на Купата на Испания Барселона получи доста по-тежък съперник
Коментари Харесай

"Барса" с тежък съперник за Купата на краля, "Реал" извади късмет

Носителят на Купата на Испания " Барселона " получи много по-тежък противник за осминафиналите в тазгодишното издание на шампионата спрямо " Атлетико " и " Реал ", които ще имат противници от по-ниските равнища на лигата.

" Барселона " ще би трябвало да се оправи със " Селта " Виго, който през уикенда ги спря с 2:2 на " Ноу Камп " в един от най-вълнуващите мачове от началото на сезона. Първата среща е на стадион " Балаидос " и домакини са миналогодишните полуфиналисти в шампионата Лига Европа.

" Блаугранас ", които завоюваха Купата на краля във всеки един от последните три сезона, стигнаха дотук след две победи и общ резултат 8:0 над " Мурсия ".

" Реал " Мадрид, който в профил състава от Сегунда " Б " " Фуенлабрада " с общото 4:2, в този момент ще спори с отбора на " Нумансия ", играещ във втора дивизия. " Атлетико " пък в първата си осминафинална среща ще пътува до Каталуния, с цел да играе с Йеида- отбор от Сегунда " Б ". " Севиля " се изправя против " Кадис " - отбор от Сегунда, който в предходния кръг отстрани градския им противник " Бетис ".

" Форментера ", който също е от Сегунда Б и в предишния кръг в профил " Атлетик " Билбао, още веднъж получи баски тест- отборът на " Алавес " и домакинство в първата среща.

Пълен чоп за осминафиналите в шампионата за Купата на Испания:

" Атлетико " Мадрид- " Йеида "
" Нумансия " - " Реал " Мадрид
" Селта " Виго - " Барселона "
" Кадис " - " Севиля "
" Леганес " - " Виляреал "
" Лас Палмас " - " Валенсия "
" Еспаньол " - " Леванте "
" Форментера " - " Алавес "

Мачовете ще се играят през първата и втората седмица на януари, посочените преди всичко тимове са домакини в първите срещи. bTV Action ще излъчи всичко по-интересни осминафинални дуели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР