Носителят на Купата на България за 1999 година с ЦСКА

...
Носителят на Купата на България за 1999 година с ЦСКА
Коментари Харесай

Кременлиев: ЦСКА 1948 е направен на инат, искат с 40 души на стадиона да вземат "Армията" и Панчарево

Носителят на Купата на България за 1999 година с ЦСКА Емил Кременлиев не скри огорчението си от случилото се с ПФК ЦСКА АД предходната година. Бившият бранител, който на два пъти е вдигал шампионската купа в “А ” група с безконечния противник на “червените ” - Левски, похвали сегашния отличник Лудогорец за метода, по който работи, като в същото време не предначерта блестящо бъдеще на някогашните си тимове. Един от героите от “лудото американско лято ” взе отношение и по наболялата в последно време тематика с ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

“Аз съм израснал с Левски и ЦСКА. Това е върхът за един футболист в България. В един миг се появи Лудогорец, където се работи в действителност вярно. В същото време Левски и ЦСКА не играят добре. Да се наложиш на “Герена ” и като футболист, и като треньор, е доста мъчно. Делио Роси е огромно име в международния футбол, приет експерт, само че все си мисля, че в България непознат треньор мъчно би съумял. Видяхте, че и в Разград пробваха с чужденец, само че не се получи. Ако се замислите, триумфите на Левски бяха с Мъри и Наско, на ЦСКА - също с българи. Похвалното е, че гласоподаваха заем на доверие по отношение на Стамен Белчев, който тренира млади футболисти, огромна част от които национали на България. И на двете места обаче е доста мъчно да се работи, тъй като завистта там е голяма. Онези, които доскоро са те тупали по рамото, са първите, които застават против теб ”, разяснява Кременлиев в студиото на Sportal TV.

“Тъжно е това, което се случи с ПФК ЦСКА АД предходната година, в действителност. Сигурен съм, че и на хората в Левски, които злорадстваха, също им е било тъжно. Никой не може да си показа шампионата ни без тези два тима, без Левски и ЦСКА, без Вечно дерби. Сега, ЦСКА ли е, ЦСКА-София ли е, не знам, само че почитателите незабавно го припознаха. Последното дерби доста ми хареса - и като заряд, и като игра. Кажете ми, къде другаде два български тима ще съберат 30 хиляди души на един стадион? Колкото до ЦСКА 1948, считам, че е изработен напук. Не знам какви са ползите там, чуват се разнообразни неща, само че аз нямам визия. Дано не бъда неприятен оракул, само че този клуб няма да просъществува дълго. Искат да вземат “Армията ” и Панчарево? Интересно - ЦСКА 1948 с 40 души на стадиона. Някак не ми се връзва ”, добави още някогашният футболист на Левски и ЦСКА.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР