Носителят на Купата на България Костадин Велков се раздели със

...
Носителят на Купата на България Костадин Велков се раздели със
Коментари Харесай

Славия се раздели със защитник

Носителят на Купата на България Костадин Велков се раздели със Славия по взаимно единодушие. Централният бранител си потегля от "Овча купел " след едногодишен престой в клуба. Това бе третият интервал на опитния футболист при "белите ", написа "Труд ".

През 2018 година бранителят бе част от отбора на Златомир Загорчич, триумфирал с Купата на България, записвайки 120 минути на финала с Левски. Впоследствие Велков мина в немския Кемниц, където пък завоюва промоция за Трета Бундеслига. Бившият юношески национал игра и за различен локален отбор Атлас преди да се завърне в Славия.

В efbet Лига бранителят е бил още в Черноморец, Локомотив София и Нефтохимик, а през 2010-а игра край с Черноморец Поморие. Не е изключено Велков да опита още един път усета на немския футбол, където е прочут и от престоя му във Вюрцбург.

При това състояние сигурно Славия ще търси укрепване в отбранителен проект, откакто стана ясно, че Андреа Христов ще продължи кариерата си в Италия. Все по-вероятно е "белите " да се разделят и с Георги Вълчев през зимата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР