Носителят на Купата на Англия Арсенал и шампионът Челси излизат

...
Носителят на Купата на Англия Арсенал и шампионът Челси излизат
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Челси, гледайте тук

Носителят на Купата на Англия Арсенал и първенецът Челси излизат един против различен на " Уембли " в борба за " Къмюнити шийлд ". Двата отбора се срещнаха преди към две седмици в контрола, в която " сините от Лондон " победиха с 3:0. Преди 71 дни пък " артилеристите " надвиха над същия противник с 2:1 във финала за ФА Къп.

В последните три сезона трофеят " Къмюнити шийлд " непроменяемо бе печелен от носителя на Купата на Англия.

Големият отсъстващ в титулярния състав на Арсен Венгер е Алексис Санчес, който възобнови тренировки във вторник. Чилиецът въобще не е в групата на " топчиите " за днешния мач. Същото важи и за Месут Йозил. Новото рекордно попълнение на Арсенал Александре Лаказет води офанзивата, като зад тила му ще работят Даниел Уелбек и Алекс Иуоби. Тио Уолкот, Оливие Жиру и другото ново попълнение - Сеад Коласинак, са на скамейката за началото.

Еден Азар и Тиемуе Бакайоко пропущат дуела за първенците. Диего Коща също е отвън проектите, като нападателят чака трансфер в най-скоро време. Новите попълнения Антонио Рюдигер и Алваро Мората са на скамейката за началото. Миши Батшуай стартира на върха на офанзивата на Челси.

Арсенал (3-4-2-1): Чех; Холдинг, Мертезакер, Монреал; Белерин, Елнени, Джака, Окслейд-Чембърлейн; Уелбек, Иуоби; Лаказет

Челси (3-4-3): Куртоа; Аспиликуета, Луис, Кейхил; Моузес, Фабрегас, Канте, Алонсо; Вилиан, Батшуай, Педро

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР