Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив)

...
Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Ето я телевизията, която ще излъчва Локомотив Пловдив - Тотнъм

Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) ще има малшанса, само че в същото време и страхотната опция, да се изправи против британския гранд, финалистът от Шампионска лига през сезон 2018/19 - Тотнъм.
Това отреди жребият за втория квалификационен кръг във втория по мощ европейски клубен шампионат - Лига Европа. Каква по-добра мотивация за момчетата на Бруно Акрапович - целият свят ги гледа, играят вкъщи и несъмнено няма какво да губят.
 ЦСКА с добър чоп и реализуем противник, в случай че в профил Бате Борисов ЦСКА с добър чоп и реализуем противник, в случай че в профил Бате Борисов
Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха срещи кои тимове ще се изправят в третия квалификационен кръг на Лига Европа, в случай че запишат...
Играчите на Жозе Моуриньо несъмнено не идват на " Лаута " в най-хубавата си форма, само че до каква степен това би могло да има значение, когато разликата в класите е толкоз голяма? На няколко пъти от " шпорите " загатнаха, че нямат желание да подценяват дуела и че ще подходят оптимално съществено.
Предвид обстоятелството, че първият дуел за тях от новия сезон във Висшата лига бе отчаяние - загуба от Евертън, то в този момент те ще желаят да се реваншират на своите последователи, още повече, че Лига Европа е шампионат, който биха желали да завоюват. Той може да им обезпечи присъединяване в груповата фаза на Шампионска лига следващата година - нещо, което не се реализира толкоз елементарно през Висшата лига. Освен това, Жозе Моуриньо към този момент е печелил шампионата с Манчестър Юнайтед.
Локомотив (Пловдив) позволи загуба с 1:3 в Лудогорец в последния кръг у нас. А с цел да си обезпечи дуел с Тотнъм, в профил черногорския Искра с минимална победа с 1:0 в първия квалификационен кръг на Лига Европа.
Мачът сред Локомотив (Пловдив) и Тотнъм стартира в 19:00 часа, като може да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Също по този начин той ще бъде излъчен в българския ефир - .
 Коя телевизия ще излъчва борбата ЦСКА - БАТЕ (Борисов) в Лига Европа? Коя телевизия ще излъчва борбата ЦСКА - БАТЕ (Борисов) в Лига Европа?
За трети път в историята БАТЕ (Борисов) ще се изправи против български отбор в европейския футбол, като след отстраняването на Левски и Ли...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР