Носителят на голямата световна купа в сноуборда за 2016-а и

...
Носителят на голямата световна купа в сноуборда за 2016-а и
Коментари Харесай

Удивителен награден фонд на бягането „Витоша моята планина“! Световната звезда Радослав Янков пък ще даде…

Носителят на огромната международна купа в сноуборда за 2016-а и на дребната за 2017-а Радослав Янков за поредна година ще поддържа планинското тичане ”Витоша моята планина ” на 24 септември (неделя).
Янков ще бъде още в 9,30 ч на старта на Боянско ханче, с цел да даде кураж на състезателите и да се срещне с медиите. Стартът на известното тичане ще бъде даден по традиция в 10,00 ч от генералния секретар на БОК Белчо Горанов. Организатори са „Витоша ски“ АД и Сдружение „Маратон“, а бягането е част от календара на „София – Европейска столица на спорта 2018“.

Наградният фонд на мабащната демонстрация е от внушителните за подобен сан надпревари 6000 лева, от които първите  състезатели при мъжете и дамите ще получат по 1000 лева, и GPS гривна. За връх на трасето ще има и спомагателни тласъци. На надпреварата ще бъде проведена и лотария с над 60 материални награди от спонсорите на атрактивната конкуренция Fibank, Мтел, Salomon, EA7, „Oland“, МаxSport и Tecnica.

Към момента за двете дистанции – 16 км (мъже и жени) и 3 км при децата са се записали над 150 участници. През 2016 година стартираха 175 запалянковци, само че в този момент се чака тази численост да бъде усъвършенствана. От елитните ни състезатели по планиско тичане ще започват Шабан Мустафа, Йоло Николов и Милка Михайлова. Очаква се да се включи и Кирил Николов-Дизела.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР