Носителят на две европейски титли на WAKO Зохраб Азимов ще

...
Носителят на две европейски титли на WAKO Зохраб Азимов ще
Коментари Харесай

Зохраб Азимов преди BKFC: В България ще разберат защо прякорът ми е Легендата

Носителят на две европейски трофеи на WAKO Зохраб Азимов ще се изправи против българина Веселин Иванов по прякор,,Лудия “ в една от основните борби на BKFC 58 в,,Арена София “ на 22-и март. Двубоите от BKFC 58 може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 и новия профилиран канал Fight Klub.

Азeрбайджанецът е ставал първенец по кикбокс в родната си страна цели 14 пъти, а професионалните му срещи са повече от 50.

„ Аз съм войник който написа история  като първенец освен в родната си страна, само че и по целия свят. Причината да се захвана с това е моят татко. С него постоянно гледахме филми с бойни, а вкъщи той постоянно вдигаше тежести и практикуваше разнообразни спортове ", показа Азимов преди събитието.

“Аз съм огромен фен на риска. Нашата работа е изпълнена с него, а аз постоянно се стремя да доближи идващото равнище. Щастлив съм от обстоятелството, че съм първият войник от Азербейджан, който ще показа страната в багра с голи ръце.

Предпочетох да подпиша контракт точно с BKFC, тъй като те се разграничават от всички останали организации – те сортират най-хубавите бойци от целия свят и им дават световна сцена, където да покажат уменията си ", добави той пред MMA.bg.

" В случая Веселин не го познавам, само че без значение кой е против мен, единствено един от бойците на кръга ще завоюва и това желая да съм аз. Винаги се удрям за победа. Хората в залата ще схванат за какво прякорът ми е Легендата ", сподели още азербайджанецът.

BKFC 58 ще включва 12 борби с голи ръце сред бойци от 13 страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР