Носителят на 7 титли от Големия шлем шведът Матс Виландер,

...
Носителят на 7 титли от Големия шлем шведът Матс Виландер,
Коментари Харесай

Матс Виландер: Григор Димитров неумее да печели срещу най-добрите

Носителят на 7 трофеи от Големия шлем шведът Матс Виландер, смята че към момента е рано българинът Григор Димитров да завоюва трофей от най-престижните четири съревнования. Ето неговият коментар пред Puntodebreak:

 Григор Димитров: В известна степен съм удовлетворен от шампионата в Бризбейн
Григор: В известна степен съм удовлетворен от шампионата в Бризбейн

" За мен бе значимо да печеля първата си среща "

" С метода си на игра Григор има късмет да доближи до върха, само че като цяло му липсва по-голяма поредност. Той към момента позволява чести спадове, а най-големият му минус е неумението да печели против най-хубавите играчи като Федерер или Надал. Нужно е да им се противопоставиш, да покажеш че нямаш какво да губиш и единствено може да спечелиш от срещите с тях.

Случилото се в Лондон може да му послужи за спомагателна мотивация и да му бъде от помощ да надиграва играчи от неговото равнище като Гофен или Зверев. Да, считам че той ще бъде измежду тримата най-хубави играчи през 2018 година.

Когато демонстрира най-високо равнище австралиецът (Ник Кириос) свети повече от Зверев, само че въпросът е дали физически е подготвен за мачовете в три от пет сета. Логиката демонстрира, че до три-четири години Саша ще се трансформира в първенец от Големия шлем с оглед физическата и психическата си мощ ", приключи коментаторът на Евроспорт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР