Носителят на 22 титли от Големия шлем - Рафаел Надал,

...
Носителят на 22 титли от Големия шлем - Рафаел Надал,
Коментари Харесай

Рафа Надал с притеснително признание преди Australian Open

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем - Рафаел Надал, направи стеснителен коментар за физическото си положение след вчерашната загуба от Джордан Томпсън на четвъртфинал в Бризбън. Испанецът имаше три мачбола, само че не се възползва от възможностите си и в последна сметка претърпя проваляне. По-притеснителното за неговите почитатели обаче бе здравното спиране, от което Матадора имаше потребност в третия сет поради болежка в лявото бедро.

„ Не знам какъв тъкмо е казусът. Ще забележим по какъв начин ще съм, когато се събудя на следващия ден. Със сигурност сте забелязали, че бях внимателен във всичките си изявления от началото на шампионата. Това е тъй като ми е ясно, че след година отвън Тура ще ми е доста мъчно от физическа позиция да играя в шампионати на най-високо равнище. В такива обстановки в никакъв случай не се знае по какъв начин ще реагира тялото. Трябва да приема действителността такава, каквато е “, сподели рекордьорът по трофеи от „ Ролан Гарос “ на конференцията след мача.

„ Надявам се, че не е нищо съществено и идната седмица ще бъда в положение да упражнявам и да играя на Australian Open. Истината обаче е, че сега не съм изцяло сигурен в нищо “, добави испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР