Носителят на 21 титли от турнирите от Големия шлем Новак

...
Носителят на 21 титли от турнирите от Големия шлем Новак
Коментари Харесай

Джокович получил виза за Австралия

Носителят на 21 трофеи от шампионатите от Големия шлем Новак Джокович е получил виза за Австралия и ще може да взе участие на Откритото състезание по тенис на страната при започване на идната година. Това предават локални медии, представени от организация Ройтерс. Информацията е на " Гардиън Австралия " и локалната телевизия ABC.

Сръбският тенисист бе депортиран от Австралия през януари, откакто отхвърли да бъде имунизиран. Бившият номер 1 в международния тенис по принцип бе получил възбрана да влиза в страната до 2025 година.

Според ABC министърът на имиграцията на Австралия Андрю Джайлс е отменил тази възбрана, което ще разреши на Джокович да се състезава. От Министерството на имиграцията обаче отхвърлиха коментар за момента.

Директорът на Откритото състезание на Австралия Крейг Тайли сподели по-рано този месец, че Джокович ще бъде добре пристигнал през януари, в случай че успее да получи виза.

Австралия анулира през юли предписание, което изискваше интернационалните пасажери да заявяват имунизацията си против ковид, а Джокович сподели през октомври, че е получил " позитивен знаци " по отношение на напъните за анулация на неговата възбрана.

Източник: БНР

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР