Носителят на 21 титли от турнири от Големия шлем Новак

...
Носителят на 21 титли от турнири от Големия шлем Новак
Коментари Харесай

Новак Джокович потвърди, че е получил австралийска виза

Носителят на 21 трофеи от шампионати от Големия шлем Новак Джокович удостовери, че е получил виза за влизане в Австралия и ще може да взе участие на Откритото състезание на страната през януари, където има рекордните девет трофея.

" Вчера получих новината и съм доста благополучен, имайки поради през какво преминахме фамилията ми и аз тази година. Няма по-добра вест. Това е най-хубавият новогодишен подарък и нямам самообладание да отида в Австралия, където е най-успешният ми шампионат от Големия шлем ",каза Джокович, представен от Евроспорт.
 Джокович излезе безпроблемно от групата си на Финалите на ATP Джокович излезе безпроблемно от групата си на Финалите на ATP
По-рано австралийските медии оповестиха, че новият министър на имиграцията на Австралия Андрю Джайлс ще издаде виза на Джокович, макар обстоятелството, че предходното държавно управление му наложи тригодишна възбрана за влизане в страната.

През януари 2022 година Новак Джокович, който отхвърли да се имунизира против КОВИД-19, беше депортиран от страната със скандал. Заради нежеланието си да се имунизира Джокович пропусна всички шампионати в Северна Америка, в това число Откритото състезание на Съединени американски щати през 2022 година

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР