Носителят на 21 титли от турнири от Големия шлем Новак

...
Носителят на 21 титли от турнири от Големия шлем Новак
Коментари Харесай

Новак Джокович е получил виза за Australian Open

Носителят на 21 трофеи от шампионати от Големия шлем Новак Джокович е получил виза за Австралия и ще може да взе участие на Откритото състезание по тенис на страната при започване на идната година. Това предават локални медии, представени от организация " Ройтерс ". Информацията е на Guardian Australia и локалната телевизия ABC.

Сръбският тенисист бе депортиран от Австралия през януари, откакто отхвърли да бъде имунизиран. Бившият номер 1 в международния тенис по принцип бе получил възбрана да влиза в страната до 2025 година.

Според ABC министърът на имиграцията на Австралия Андрю Джайлс е отменил тази възбрана, което ще разреши на Джокович да се състезава. От Министерството на имиграцията обаче отхвърлиха коментар за момента.

Директорът на Откритото състезание на Австралия Грейг Тайли сподели по-рано този месец, че Джокович ще бъде добре пристигнал през януари, в случай че успее да получи виза.

Австралия анулира през юли предписание, което изискваше интернационалните пасажери да заявяват имунизацията си против КОВИД статус, а Джокович сподели през октомври, че е получил " позитивен

знаци " по отношение на напъните за анулация на неговата възбрана.
 Андрей Рубльов отстрани Даниил Медведев от шампионата в Торино след трагичен мач
Андрей Рубльов отстрани Даниил Медведев от шампионата в Торино след трагичен мач

Двамата руснаци изиграха запаметяващ се двубой
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР