Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер зарадва

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер зарадва
Коментари Харесай

Федерер намекна, че и догодина ще играе на Ролан Гарос

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер зарадва почитателите на тениса в Париж, откакто съобщи, че има добър късмет и през идващия сезон да играе на Откритото състезание на Франция.

Надал потвърди за какво е Краля на клея, отвявайки Федерер в Париж

Швейцарският маестро взе участие за първи път на Ролан Гарос от четири години насам и записа пет победи, преди през днешния ден да бъде спрян от любимеца в конкуренцията Рафаел Надал. "Беше страховит шампионат, любувах се на присъединяване си тук. Подкрепата от публиката беше невероятна, може би една от най-хубавите в 20-годишната ми кариера. Хората постоянно се радваха да ме видят. Мисля, че изненадах и себе си с това какъв брой напред стигнах в шампионата. Ще забележим какво ще стане идната година, само че несъмнено се любувах на клей сезона и Ролан Гарос тази година, което усилва възможностите да се върна ", показа Федерер след загубата от Надал.

37-годишният тенисист призна, че е бил надигран от огромния си противник през днешния ден. "Той несъмнено беше по-добър, само че аз имах своите мини шансове, само че може би не бяха задоволително огромни, с цел да печеля ", сподели Федерер. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР