Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер започна

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер започна
Коментари Харесай

Федерер с експресна победа в Ротердам, Сепи изхвърли Зверев


Носителят на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер стартира с експресна победа присъединяване си на тенис шампионата от сериите ATP 500, откакто се наложи с 6-1, 6-2 над квалификанта от Белгия Рубен Бемелманс за 47 минути игра.Това бе първи мач за швейцареца, откакто доскоро повече от две седмици победи на Откритото състезание на Австралия.

Маестрото бе безмилостен на корта против белгийския си конкурент, завършвайки срещата с 27 печеливши удара, шест аса и единствено седем непредизвикани неточности. Това е девето присъединяване за Роджър в шампионата, като той има две извоювани трофеи – през 2005 и 2012. С експресната си победа 36-годишният тенисист резервира опцията да нападна първото място в международната класация, като сега той изостава със 155 точки от водача Рафаел Надал. Ако успее да стигне до полуфиналитe, Маестрото ще се върне на върха в мъжкия тенис за първи път от октомври 2012 година. Във втори кръг Федерер ще се изправи против германеца Филип Колшрайбер.

Италианският деец Андреас Сепи реализира огромна изненада в конкуренцията, откакто победи третия подложен в схемата Александър Зверев с 6-4, 6-3. Играещият с „ уайлд кард “ италианец сподели по-здрава душeвност от своя противник в основните моменти, реализирайки общо четири пробива в подаването на младия немец. Така Сепи справедливо си обезпечи присъединяване в идната фаза на шампионата, където негов противник ще е спечелилият от дуела сред Пиер-Юг Ербер (Франция) и Даниил Медведев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР