Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер не

...
Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер не
Коментари Харесай

Федерер: Никой не ме е питал за ръководния пост в АТР

Носителят на 20 трофеи от “Големия шлем” Роджър Федерер не пожела да разяснява изключително обстановката с поста изпълнителен шеф на АТР, където Крис Кърмод бе заменен от Джстин Гимелстоб, само че той пък самичък се отдръпна от позицията.

“Не съм мислил доста по тази тематика, не знам повода Крис Кърмод да бъде заменен. Не знам тъкмо какъв е процесът на гласоподаване за нов изпълнителен шеф на АТР. При състояние че Джъстин Гилмелстоб се е отказал от поста, може би би трябвало да върнат Крис, само че не знам повече. Не знам и дали той въобще желае да бъде върнат на тази позиция. Понякога, когато се случват такива неща, човек си споделя, че е прекарал добър интервал на едно място и е време да постави край. Отдавна не съм виждал Крис, говорехме в резюме в Индиън Уелс. Не знам какво е мнението му, само че сигурното е, че Световният тур би трябвало да продължи напред.

Аз не желая да разясня в обществените мрежи и в медиите, видяхте, че не съм правил никакви специфични изявления. Ако някой ме беше питал, може би щях да дам мнение, само че не участвах в шампионати и надлежно никой не ме е търсил до момента. Винаги се стремя да съм оптимално прям и споделям, че в предишното някои неща можеха да бъдат направени по друг метод. Затова в този момент би трябвало да се поучим от някои неточности и да продължим в вярната посока, тъй като в този момент има добра възможност”, сподели Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР