Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер не

...
Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер не
Коментари Харесай

Федерер не счита Григор за фаворит на “Уимбълдън”

Носителят на 20 трофеи от “Големия шлем” Роджър Федерер не причисли Григор Димитров към играчите, които имат шансове за купата на “Уимбълдън”. Швейцарският маестро приказва за идното събитие на конференция в Щутгарт, където се бори за завръщане на върха в международната класация по тенис.
Roger Federer in Stuttgart: " As long as I don't have a new contract with a clothing sponsor, I continue wearing Nike, which has been a good partner for 20 years. " @MercedesCup pic.twitter.com/eZUhsyj43p
— Florian Heer (@Florian_Heer) June 13, 2018
“Сигурен съм, че Рафа Надал ще бъде в страхотна форма на “Уимбълдън”. Не виждам за какво той да не е измежду любимците, откакто има две трофеи там и явно положителните му резултати не са случайност. Той не е просто Краля на клея, може да играе на по-бързите настилки, където е все по-агресивен.
The Master his back! #Federer (Video @tennistv) pic.twitter.com/4Y3yZNI2C7
— We Are Tennis (@WeAreTennis) June 13, 2018
Също по този начин имате Марин Чилич и Хуан Мартин дел Потро, уповавам се Новак Джокович да се завърне по-силен, като желая да видя още веднъж в игра и Анди Мъри и Стан Вавринка”, заключи Федерер, който ще бъде първи подложен на “Уимбълдън” и ще се бори за девета купа в Шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР