Носителят на 19 трофея от турнирите в Големия шлем Рафаел

...
Носителят на 19 трофея от турнирите в Големия шлем Рафаел
Коментари Харесай

Рафаел Надал се изправя на пътя на Григор Димитров в Акапулко

Носителят на 19 трофея от шампионатите в Големия шлем Рафаел Надал е идващият противник на Григор Димитров на шампионата по тенис на твърда настилка в Акапулко, Мексико.

Испанецът се класира за полуфиналите на конкуренцията с награден фонд 2 милиона $ след безапелационен триумф над корееца Сун-У Куон с 6:2, 6:1 за малко над час и половина игра.
 Григор Димитров спря " черната серия " против Вавринка и е на полуфинал в Акапулко (галерия) Надал, който сега заема второ място в международната класация и е повторен първенец в Акапулко, наниза 5 аса по пътя си към триумфа против Куон и избави всички осем брейкбола, които се откриха пред противника му. Испанецът обаче имаше съществени компликации на сервис, като вкара едвам 56 % от първите си подавания.

V I N T A G E

With shots like this, @RafaelNadal beats Kwon 6-2 6-1 to make the semis in Acapulco!

: @TennisTV | #AMT2020 pic.twitter.com/mt4BKgbqi9
— ATP Tour (@atptour) 28 февруари 2020 година До момента Димитров и Надал са се срещали 13 пъти един против различен, като статистиката е изрично в интерес на испанеца, който има 12 победи. Единственият триумф на българина е през 2016 година на шампионата в Пекин, а Надал е в серия от пет поредни победи в съперничеството.

Tennis skills:
Footy skills:

Is there anything @RafaelNadal can’t do? #AMT2020 pic.twitter.com/7pfmnsMaPW
— ATP Tour (@atptour) 28 февруари 2020 година Срещата сред Димитров и Надал е в ранните часове на съботния ден, като по всяка възможност ще започва към 6:00 българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР