Носителят на 14 титли от Големия шлем Тайгър Уудс ще

...
Носителят на 14 титли от Големия шлем Тайгър Уудс ще
Коментари Харесай

Тайгър Уудс ще се завърне на голф игрището след 10-месечно отсъствие

Носителят на 14 трофеи от Големия шлем Тайгър Уудс ще се завърне на голф игрището след 10-месечно неявяване. 41-годишният американец ще вземе присъединяване в шампионата Hero World Challengе, който ще се организира в Бахамите от 30 ноември до 3 декември.

В конкуренцията ще се включат 18 от водещите състезатели в професионалния тур. Уудс е хазаин на шампионата в Олбани (о. Ню Провидънс), като част от приходите отиват за неговата благотворителна фондация.

" Много съм разчувствуван, че още веднъж ще се състезавам. Олбани е съвършеното място и за мен ще е ужасно да се причисля към всички тези невероятни състезатели ", разгласи Уудс посредством обществените мрежи.

Американецът не се е състезавал от началото на февруари, когато се отдръпна от европейския тур в Дубай. През април той претърпя следващата си интервенция на гърба. Заради непрестанните контузии именитият голфър има едвам шест спортни дни за последните две години.
На 1 декември предходната година Уудс още веднъж избра шампионата в Бахамите, с цел да направи завръщане след дълго неявяване. Тогава американецът не беше играл в продължение на 16 месеца. Той приключи 15-и измежду 17-те участници.

За последните три години Уудс е претърпял цели четири интервенции на гърба. Откакто завоюва пет шампионата през 2013 година, той е взел участие в едвам 19 надпревари.

В края на май някогашният №1 беше заловен да кара под въздействието на пет субстанции - викодин, ксанакс, амбиен, хидроморфон и тетрахидроканабинол (марихуана). Тогава той съобщи, че продължава да бъде малтретиран от остри болки в гръба и проблеми със съня.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР