Носителката на титлата разкрива своите тайни за красотата, както и

...
Носителката на титлата разкрива своите тайни за красотата, както и
Коментари Харесай

В света на здравето и красотата с Лейди България Мария Бойчева и Miracle Body

Носителката на купата разкрива своите секрети за хубостта, както и грижите, които тя и нейното семейство поставя за здравето си.

Мария е млада, амбициозна майка и брачна половинка, която макар забързаното си всекидневие около бизнес уговорките със личната й съумява да откри време и да поставя сложни грижи за своето тяло и осанка. Именно поради триумфите на, Мария получи премия от First Lady.

Красавицата нееднократно е споделяла, че човек би трябвало да се грижи сложно за себе си. Като някогашен треньор по каланетика и канго джъмпс, тя е имала опцията от опит да разбере, че с цел да бъде красиво едно тяло, би трябвало да бъде на първо място крепко.

“Живеем във време, в което дишаме замърсен въздух, ядем некачествена храна, подложени сме на всекидневен стрес, а всичко това нанася съществени провали на нашето тяло и душeвност. Само с храната не можем да си набавим достатъчната доза витамини и минерали”, споделя

Освен ежедневния банкет на чай, с който пречиства организма си от отрови и поддържа положителната си фигура, тя употребява и витамините Swiss energy hair, nail and skin. Изборът им не е инцидентен. Тези витамини са нано-капсули с удължено деяние, а преимуществата им са доста пред елементарните, които се оферират на пазара.

Нано-капсулите са швейцарски което подсигурява качеството им. Заради технологията си на произвеждане, те сполучливо минават през стомаха с цел да се настанят в чревният тракт където се усвояват изцяло от организма.

Lady Bulgaria International 2022 издава и по какъв начин се грижи за здравето на сина си . Адриан, който е на 6 години няколко пъти е пил антибиотици.



„ Това се случи преди да открия имуностимуланта за деца. При всяка смяна в климата Адриан се разболяваше. Пътуваме постоянно, което също е фактор за спада на имунитета при децата. не съдържа глутен, лактоза, захар. Желираните витамини са с прелестен естествен плодов усет.

Няколко съществени неща бих предложила на майките с дребни деца, които боледуват постоянно: разхождайте се в планината,осигурявайте му качествена храна – по-малко захар и мазни храни. И наложително витаминен комплекс на ”.

Съпругът на Мария – Костадин е млад мъж с динамична специалност. Понякога заспива мъчно от изтощеност, само че взема решение казуса със. Чаят на съумява да му помогне с отпущането на нервната система и лесното заспиване. С годините си е построил персонална здравословна рутина. Сутрин вместо кафе пие чаша детокс чай, а след закуска приема по 1 нано-капсула, които способстват за естествения метаболизъм и за отбраната на клетките от оксидативен стрес. Благодарение на състава си, нано-капсилите подтикват функциита на нервната система и понижава признаците на отмалялост.



„ е извънредно подобаващ за хора с динамичен метод на живот и интензивна физическа интензивност “, прибавя.

За нея и фамилията й тайната за здраве и хубост е комбинацията от натуралните чайове на и витамините на Swiss energy.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР