Носителката на титлата "Мисис Дама 2018" Дима Атанасова завлече салон

...
Носителката на титлата "Мисис Дама 2018" Дима Атанасова завлече салон
Коментари Харесай

Мисис Дама 2018 завлече салон за красота

Носителката на купата "Мисис Дама 2018 " Дима Атанасова завлече салон за хубост, написа "Телеграф ", като се базира на известие оповестено в обществените мрежи от съдържателката на салона Десислава Евтимова.

Оказва се, че миската е финтирала заплащането, обещавайки да изпрати човек, който да съобщи парите за модификацията ѝ, само че той по този начин и не се появил.

"Откакто работя, не ми се беше случвало сходно нещо, само че за всичко си има първи път. Вчера при нас пристигна за обемни мигли една много наконтена дама, както видяхме – миска с искания, при едно от моите девойки. След като я е направила, тя е попитала за ПОС терминал, само че като са ѝ споделили, че няма, тръгнала до банкомата, който е покрай салона, и повече не се върна. След час моята госпожица ѝ звънна, само че нямаше кой да вдигне. По-късно и аз ѝ звъннах и не знаейки номера ми, подвигна. Обясних коя съм и за какво се обаждам и тя ми отговори, че са я изпратили до терминал, който не работи (междувременно по-късно две клиентки теглиха пари), и защото доста бързала, тъй като времето ѝ е разпределено до секунда и имала срещи, си тръгнала. След което "уж " изпрати неин служащ да ни донесе парите, само че той въобще не се появи ", написа ужилената шефка, която държи салон в "Дървеница ".

Отговорът от страна на Дима Атанасова не закъсня.

"Привет, и аз имам какво да кача в Инстаграм. Услугата ви е единствено "вятър и мъгла ". За един ден бях единствено с мигли. Още сутринта на втория ден се разпаднаха. И други недоволни клиенти имате. Ще провеждам недоволство в Комисията за отбрана на потребителя, както и в Национална агенция за приходите ", сопва се на собствен ред измамницата, която акцентира, че никой не ѝ е дал касова записка. Миската пуска и кадър, на който е снимала опадалите мигли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР