Носителката на титлата “Мисис България Валери Стефанова получи глоби от

...
Носителката на титлата “Мисис България Валери Стефанова получи глоби от
Коментари Харесай

КАТ удари жестоко родна миска

Носителката на купата “Мисис България ” Валери Стефанова получи санкции от КАТ на стойност 1800 лева Всичките санкции на хубавицата са за превишена скорост.

Брюнетката показа с почитателите си в мрежата фотография на получените актове и написа сама за себе си: „ Така става, като обичам бързите скорости “.

Пред екип на “Телеграф ” хубавицата разясни: “Случва ми се за първи път да получавам такива санкции “. Тя описа, че става дума за превишена скорост единствено със 30 км в час и даже е сюрпризирана по какъв начин е допустимо за толкоз малко санкциите да са толкоз солени

" Следващия път несъмнено ще бъда по- деликатна “, даде обещание още тя.

Разрешената скорост в града на по-големите улици е към 40-50 км в час, което по елементарна сметка значи, че миската се е движила с към 80 км в центъра на София.



Красавицата неотдавна ръководи нов състезателен автомобил, под капака на който се крият 600 конски сили. Явно любовта към бензина и бързата скорост си оказва въздействието и, без да усети, на няколко пъти е минала позволената скорост. Валери и различен път споделяла за пристрастеността си към бързите коли. Любопитен факт е, че половинката на Стефанова е рали водач на Ферари, а тя го е придружавала на не едно автомобилно съревнование.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР