Носителката на титлата Мис Силикон“ Джулиана Гани категорично една от

...
Носителката на титлата Мис Силикон“ Джулиана Гани категорично една от
Коментари Харесай

Горещи ВИП майки: Златките в жестока конкуренция, Отварачката води класацията „Най-секси майка“, Николета е най-желаната българка...

Носителката на купата „ Мис Силикон “ Джулиана Гани изрично една от претендентките за наградата „ Най-секси майка “.



Малката Джулка стана майка, само че нито за миг не загуби формите си. Едрогърдата пловдивчанка беше решила да не кърми, с цел да не скапе силиконовия си бюст, както и да съблюдава специфичен хранителен и детоксикиращ режим, с цел да може бременността й да не се отрази на тялото. И до през днешния ден мнението на Джулиана е, че дамите, не би трябвало да се трансформират домашни прислужници с проскубана коса и необятна нощница единствено тъй като имат мъж и дете.

 Плеймейтката Николета Лозанова също не стопира да предизвика почитателите си в обществените мрежи, макар че е майка на дъщеричка. Преди година тя беше първа в конкуренцията за най-секси тяло, несъмнено от онлайн гласоподаване. Друга ранглиста и до през днешния ден я слага в челните места за най-желаните дами у нас. Мис Плеймейт даже печели наградата „ Най-секси майка “ през 2014 година, макар че е родила единствено две години преди този момент. НиЛо демонстрира съвършена форма и показва хубаво, добре поддържано и завършено тяло.

Колежките й Златка Райкова и Златка Димитрова също са в жестока конкуренция коя от тях е по-секси мамче. Неведнъж почитателите им са се опитвали да ги съпоставят и към момента никой не е стигнал до дефинитивно мнение. Русата Златка стана майка неотдавна, даже по време на бременността си тя притежаваше секси визия, на която може да завиди всяка една жена след раждането си. Трудеше се настойчиво върху усъвършенстването на своето тяло, а то й се отплати. Неслучайно хубавицата има няколко награди в категорията „ секссимвол “ през годините.

Черната Златка също не отстъпва на русата си колежка. Красавицата се отдаде на спорт и дейни тренировки след раждането. Покрай това смени и режима на хранене. Резултатът е на разположение!

Инфлуенсърката Бояна Маринова, която е позната и с присъединяване си в сериала „ Лъжите в нас “, в действителност е майка на две дребни момченца. Красавицата е една от тези млади дейни българки, които не просто могат да съчетаят фамилията и работата, само че са идеал за всеки мъж. Въпреки майчинството тя наподобява с съвършени форми и продължава да работи като модел.

Попфолк певицата Мария несъмнено е измежду най-секси майките у нас. Само преди няколко години тя завоюва и премията за „ Най-секси майка “, след гласоподаване на почитатели в интернет пространството, писа „ Телеграф “.



Примата на попфолка Глория несъмнено води класацията за най-секси баба у нас. Гласовитата красавица, която има внучка, по нищо не отстъпва на младите си колежки, а   някои от тях даже засенчва с тяло и външност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР