Носителката на титлата Мис България за 2011 г. - бившата

...
Носителката на титлата Мис България за 2011 г. - бившата
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Мис България роди в Канада син на боса на Nexo

Носителката на купата " Мис България " за 2011 година - някогашната манекенка Ваня Пенева, е станала майка на момченце. Баща на детето е скандалния някогашен народен представител от Реформаторския блок и сегашен съсобственик на криптопирамидата " Нексо " (NEXO) Антони Тренчев. Това научи първо Lupa.bg от свои източници.

Синът на Антони Тренчев и Ваня Пенева е проплакал в елитна частна болница в Канада преди няколко дни, където двойката се е открила за непрекъснато наскоро. Все още няма данни по какъв начин е кръстено момченцето.



Ваня Пенева с огромната си щерка

Ваня Пенева стана майка на дребната Никол през 2021 година Двамата са сключили скрито брак през лятото, с цел да са законно семейство и по-лесно да се снабдят с канадски паспорти, с цел да останат недосегаеми за родното и европейско правораздаване.

Антони се прочу със абсурда с сдружението за търговия с криптовалута „ Нексо ”. Срещу компанията се води следствие и от ФБР за измами в изключително огромни размери и заблуждение на вложители. Дружеството, ръководена от някогашния народен представител от Реформаторския блок, е подвела клиентите си, заблуждавайки ги, че е записана за продажба на скъпи бумаги и артикули. Стана известно, че през платформата са осъществени покупко-продажби на колосална стойност - над 94 милиарда $. 



Миската е дружно с Антони Тренчев още от 2018 година

Скандалът гръмна през септември 2022-ра година, а моделката и мъжът й незабавно избягаха в чужбина. Двойката първо беше в Дубай, след това на Бахамските острови, а от няколко месеца се е открила в Канада, където при започване на седмицата се роди второто им дете. Неотдавна родната прокуратура смъкна обвиняванията против тях, само че все пак нито Антони Тренчев, нито другия съсобственик на " Нексо " - Коста Кънчев, имат желание да се приберат у нас.



Ваня Пенева през 2011 година, когато е определена за най-красива българка. По това време тя е манекенка на " Визаж "

От най-близки на миската знаем, че тя е имала огромни компликации със забременяването, като и първото и второто дете са заченати посредством инвитро процедура. От хормоналното лекуване, за реализиране на сполучлив инвитро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг. и за двете си бременности.



Миската качи много килограми при зачеването си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР