Носителката на Спортен Икар 2018 Тайбе Юсеин се надява да

...
Носителката на Спортен Икар 2018 Тайбе Юсеин се надява да
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Надявам се да спечеля и Спортист на годината

Носителката на " Спортен Икар 2018 " Тайбе Юсеин се надява да грабне и оценката за " Спортист на годината ", съобщи кореспондент на БГНЕС. Световната и Европейска шампионска по битка в кат. до 62 кг. показа това незабавно, откакто получи годишното отличие на Фондация " Български спорт " в Националната худ. изложба " Двореца ". Като най-важна цел за 2019 година тя дефинира спечелването на квота за Олимпийските игри в Токио през 2020.

" За идната година квотата е най-голямата ми цел. Надявам се да съм жива и здрава и да съумея да си я печеля. Лагерът ни на Белмекен мина сполучливо, там акцентираме повече на физическата подготовка. Оттук насетне обаче стартира спортният интервал и ще акцентираме на техниката. От няколко години има високи упования към мен, само че те към този момент не ми тежат както преди, а и имам още място за награди. Надявам да печеля премията за " Спортист на годината ", призна Юсеин.

Следващото присъединяване на боркинята е на републиканското състезание по битка в Сливен, което стартира на 24 януари следващата година. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР