Носителката на седем титли в турнирите на WTA Даниела Хантухова

...
Носителката на седем титли в турнирите на WTA Даниела Хантухова
Коментари Харесай

Крака №1 в тениса измислиха правила за тенис чрез кабриолет

Носителката на седем трофеи в шампионатите на WTA Даниела Хантухова измисли нови правила в тениса, като замести мрежата с… кабриолет. Бившата словашка състезателка, която е известна като “Най-дългите крайници в тениса” разгласява занимателно клипче в “Инстаграм”.

“Играчът не може да допира автомобила нито с тялото си, нито с ракетата, офанзивите би трябвало да минават единствено от горната страна, тъй че не удряйте топката в колегата си, апелирам! Ако ударите колата при късмет за точка на съперника ви или паднете в колата, две точки за другия състезател. Играчът има право единствено на един сервис, а мачът се състои от пет сета, всеки от които продължава до 11 точки. Шесто предписание - остани си вкъщи!”, обясни разпоредбите Хантухова.
View this post on Instagram
A post shared by Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) on Mar 29, 2020 at 8:58am PDT
Припомняме, че поради пандемията от ковид всички тенис шампионати бяха анулирани до втората половина на юни. Първият случай на болест с COVID-19 беше регистриран в Китай в края на предходната година. По последни данни, от вируса за инфектирани над 600 000 души по целия свят, а жертвите са към този момент над 30 000. За излекувани се считат над 140 000 души.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР