Носителката на седем титли от Големия шлем Винъс Уилямс е

...
Носителката на седем титли от Големия шлем Винъс Уилямс е
Коментари Харесай

Винъс Уилямс беше оправдана за фаталната катастрофа в Палм бийч

Носителката на седем трофеи от Големия шлем Винъс Уилямс е оправдана за присъединяване си в злополука с съдбовен край в Палм бийч през юни. Срещу 37-годишната американка няма да бъдат повдигнати никакви обвинявания за случая, при който почина 78-годишен мъж, оповестиха медиите във Флорида.

Първоначално полицията в Палм бийч разгласи, че джип Toyota Sequoia, ръководен от Уилямс, се е сблъскал с Hyundai Accent, откакто тенис звездата е минала на червен светофар. Хюндаят е бил ръководен от брачната половинка на починалия Джером Барсън - Линда Барсън, която е на 68 години. Мъжът незабавно е бил откаран в болница и настанен в интензивното поделение, където е умрял от раните си две седмици по-късно.

Впоследствие полицията заяви, че са се появили видеодоказателства, които оправдават Уилямс. Оказа се, че тя е минала на зелена светлина, само че различен автомобил я е принудил да спре в кръстовището. В този миг светлините са се сменили и в кръстовището е навлязъл седанът на семейство Барсън, който се е забил в джипа на тенисистката.

Адвокатите на Барсън заведоха иск против Уилямс за причиняване на гибел. " Г-ца Уилямс е влезнала в кръстовището на зелен светофар. Докладът на полицията демонстрира, че тя се е движила с 8 км/ч, когато госпожа Барсън се е блъснала в нея ", изясни тогава юристът на тенисистката Малкълм Кънингам.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР