Носителката на Оскар Рийз Уидърспун и съпругът ѝ Джим Тот

...
Носителката на Оскар Рийз Уидърспун и съпругът ѝ Джим Тот
Коментари Харесай

След 12 години брак Рийз Уидърспун се развежда

Носителката на " Оскар " Рийз Уидърспун и брачният партньор ѝ Джим Тот обявиха, че са взели " сложното решение " да се да се разведат, съобщи Ройтерс.

Двойката подписа брак през март 2011 година в ранчото на Уидърспун в Охай, Калифорния, северозападно от Лос Анджелис. През септември 2012 година двойката роди момченце на име Тенеси Джеймс.

" Насладихме се на толкоз доста прелестни години дружно и продължаваме напред с дълбока обич, добрина и взаимно почитание към всичко, което сме основали дружно ", сподели двойката в взаимно изказване, оповестено в профила на Уидърспун в Инстаграм.

Уидърспун има две по-големи деца - щерка Ава и наследник Дийкън от първия си брачен партньор Райън Филип. Двойката се разведе през 2007 година

47-годишната Уидърспун, която е израснала в Нашвил, Тенеси, завоюва " Оскар " за най-хубава актриса за работата си по кънтри кино лентата от 2005 година " Да преминеш границата ". Тя също по този начин е продуцент на няколко кино лентата и на телевизионни излъчвания, напомня Българска национална телевизия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР