Носителката на Оскар“ Оливия Колман се изправи срещу неравнопоставеността в

...
Носителката на Оскар“ Оливия Колман се изправи срещу неравнопоставеността в
Коментари Харесай

Оливия Колман: На мъжете актьори се плаща повече

Носителката на „ Оскар “ Оливия Колман се изправи против неравнопоставеността в заплащането сред половете, като сподели, че в случай че беше мъж, щеше да получава доста повече, оповестява Прес асосиейшън/ДПА.

Британската звезда, позната като кралица Елизабет Втора в „ Короната “ и като кралица Ан от XVIII в. във „ Фаворитката “, отхвърли и догатките, че мъжете артисти предизвикват феновете да гледат филми.

Колман беше запитана в предаването на Кристиан Аманпур по Си Ен Ен дали дамите се възприемат по-сериозно в Холивуд.
Тя сподели: „ Това е една от най-интересните тематики, които могат да бъдат обсъждани. Изследванията демонстрират, че дамите постоянно са били огромни касови атракции... не ме карайте да стартирам да приказвам за разликата в заплащането , само че на мъжете артисти се заплаща повече, тъй като се смяташе, че те притеглят публиката, а в действителност това не е правилно от десетилетия. “

Колман добави: „ Много добре знам, че в случай че бях Оливър Колман, щях да спечелвам извънредно доста повече, в сравнение с спечелвам в този момент... Знам за едно разграничение в заплащането, което е 12 000% разлика ... направете си сметката. “

Тя взе участие в новинарското предаване, с цел да опише за кино лентата Wicked Little Letters, в който взе участие дружно с ирландската актриса Джеси Бъкли и който е основан на същинска история със злонамерена преписка посредством писма, засегнала град Литълхемптън в Западен Съсекс през 20-те години на ХХ век. Преди това двете актриси участваха дружно в „ Изгубената щерка “, където Колман играеше майка, размишляваща върху предишното си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР