Носителката на Оскар Мишел Йео се омъжи за дългогодишния си

...
Носителката на Оскар Мишел Йео се омъжи за дългогодишния си
Коментари Харесай

На 60 г. актрисата Мишел Йео се омъжи за Жан Тод - 19 години след като той ѝ предлага брак

Носителката на " Оскар " Мишел Йео се омъжи за дългогодишния си сътрудник - някогашният френски авто играч Жан Тод. Това става близо две десетилетия, откакто той ѝ предлага брак за първи път.

60-годишната Йео удостовери брака си със 77-годишния Тод, някогашен управител на Ferrari, в обява в профила си в Instagram през уикенда.

" 19 години и ДА!! ние сме женени!! Благодаря на нашите " фамилии ", които ни обичаха през всичките тези години. Ние също ви обичаме и дано ни предстоят още доста години ", написа актрисата, която по-рано тази година стана първата жена от азиатски генезис, спечелила премията " Оскар " за най-хубава актриса в основна роля.

Тя показа и фотоси - на едната се вижда по какъв начин двамата влюбени си разменят пръстени, и друга, на която седят прегърнати един до различен на легло, украсено с листенца цветя.

Йео и Тод са вдигнали сватбата си в Швейцария, като измежду гостите е бил и водачът от Формула 1 - Фелипе Маса. В отпечатано за гостите сватбеното обръщение двамата описват дългата си любовна история:

" Запознахме се в Шанхай на 4 юни 2004 година На 26 юли 2004 година Жан Тод предложи да се ожени за Мишел Йео и тя сподели ДА! Днес, след 6992 дни, на 27 юли 2023 година в Женева, заобиколени от любящи родственици и другари, сме толкоз щастливи да отпразнуваме този специфичен миг дружно! ".

Йео закупи извънредно огромна известност тази година след ролята ѝ във кино лентата " Всичко на всички места едновременно ", само че актрисата е деец в Холивуд, като кариерата ѝ стартира още през 80-те години на 20-ти век. Тя се е снимала в редица планове, в това число " Шанг-чи и легендата за десетте пръстена " на Marvel, " Crazy Rich Asians ", " Мемоарите на една гейша " (2005) и доста други.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР