Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филм за

...
Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филм за
Коментари Харесай

Кейт Уинслет ще участва във филм за българската "криптокралица"

Носителката на " Оскар " Кейт Уинслет ще играе във филм за българката Ружа Игнатова, чието име преди време бе забъркано в машинация с криптовалута OneCoin. Не е ясно каква ще е тъкмо ролята на надарената актриса, само че следва да стане ясно.

Стана ясно, че заглавието на кино лентата ще носи името Fake ( " Фалшив " ), разкрива източник, осведомен с плана. Скот Бърнс ще е сценарист и режисьор на кино лентата, както и продуцент дружно с Дженифър Тод, пишат от Empire Magazinе .

Виж още:

Кейт Уинслет ще бъде също и продуцент на кино лентата. " Фалшив " се базира на идната едноименна книга на Джейн Макадам с Дъглас Томпсън и споделя историята на Макадам и нейното присъединяване в схемата на OneCoin Ponzi. Макадам ще бъде също изпълнителен продуцент на филмовата акомодация. Допълваме, че Джейн Макадам е била една от жертвите на измамата. Тя, дружно с нейни другари, са вложили в OneCoin и са изгубили близо 300 000 $.

OneCoin е учредена през 2014 година компания, основаната в България, която следва типичната конструкция на многостепенна маркетингова скица, само че с машинация вътре. Компанията не предлага артикули или участия, които да се търгуват; вместо това OneCoin предложила криптовалута, за която уредниците настояват, че е идващият биткойн.

Виж още:

" Схемата на Понци " - (термин, който се употребява за обозначаване на всяка противозаконна финансова интервенция, която дава обещание високи облаги на евентуални инвеститори), е осъществила доходи от към 4,4 милиарда $, макар че някои настояват, че схемата е можела да открадне до 19,4 милиарда $, допълват от.

Изображение: iStock/Getty Images/Facebook

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР