Носителката на награди Еми и Златен глобус Елизабет Мос е

...
Носителката на награди Еми и Златен глобус Елизабет Мос е
Коментари Харесай

Зад кулисите на „Невидимия“ с Елизабет Мос (ВИДЕО)

Носителката на награди Еми и Златен глобус Елизабет Мос е във фокуса на новия взор зад кулисите на идния психически трилър „ Невидимия “.

Актрисата влиза в ролята на Сесилия Кас – жена, хваната в клопката на токсична връзка с богат и брилянтен академик, чийто тормоз продължава и след гибелта му.

Сесилия твърдо има вяра и се пробва да потвърди, че някогашният ѝ сътрудник не е мъртъв, а е намерил метод да стане незабележим и в този момент се е върнал в живота ѝ, с цел да я накаже. В очите на всички останали обаче, тя просто стартира да губи разсъдъка си.

Забележителната дарба на Елизабет Мос да бъде изцяло естествена пред камерата и не просто да играе, а в действителност да изживява страстите на своите героини, печели вниманието на режисьора и сценарист на кино лентата Лий Уанел.

За облика на Сесилия е нужен артист, който може да изиграе човек, губещ разсъдъка си, по доста същински и достоверен метод. Актьор, който заради спецификата на историята няма да може да разчита на поддръжка на собствен сътрудник на екрана. И за Уанел този артист без съмнение е Елизабет Мос, която съумява да придаде нужната достоверност на героинята си. По думите на режисьора точно „ невероятната ѝ игра прави невидимото толкоз ужасяващо “.

Вдъхновен от класическия приказен разказ на Хърбърт Дж. Уелс, „ Невидимия “ споделя съвременна приказка за маниите на един талант, за изкривената визия за обич и владеене, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.

В функциите с изключение на Елизабет Мос влизат Хариет Дайър, Олдис Ходж, Сторм Рийд и Оливър Джаксън-Коен.

Продуценти са майсторът на актуалния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне. Изпълнителни продуценти са Лий Уанел, Беатрис Секейра, Чарлс Лейтън, Розмари Блайт, Бен Грант, Купър Самюелсън и Жанет Волтурно.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР