Носителката на Мис Силикон Катрин Йорданова . В социалните мрежи

...
Носителката на Мис Силикон Катрин Йорданова . В социалните мрежи
Коментари Харесай

Пореден скандал с Мис Силикон, дрегерът светнал за кокаин

Носителката на " Мис Силикон " Катрин Йорданова. В обществените мрежи още веднъж се появи видео, където се вижда, че кара с висока скорост и без ръце по столичен бул.. Преди към месец тя разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по Автомагистрала " Тракия ". На този декор Министерство на вътрешните работи пускат 20 камери с изкуствен интелект, които ще снимат нарушителите в три ленти по едно и също време.

С висока скорост, без ръце на кормилото и с куче в скута по многолюден бул.. Така за следващ път " Мис Силикон " кара отвън разпоредбите. Провокацията не свършва до тук - на различен клип се вижда, че на предното стъкло на автомобила й има стикер на Народното събрание.

" При скоростта, с която кара, а тя се вижда доста ясно, времето, което изминава по времето, когато е сниман клипа има случай, в който тя 500 метра не държи кормилото и нали си представяте при една дупка какво ще стане, може някои да излезе и тя не може да реагира. Скандално е, че си държи кучето и си кара. Това куче, в случай че отиде при педалите? Какво ще натиска кучето ли? ", сподели Диана Русинова - Европейски център за транспортни политики.

Малко откакто клиповете провокираха вълна от отвращение в обществените мрежи младата жена беше хваната да кара под въздействието на кокаин в Студентски град. Плеймейтката беше отведена за кръвна проба във ВМА.

Катрин Йороданов резервира безмълвие на излизане от болничното заведение. Според източници на " По света и у нас " при инспекцията тя е декларирала, че спортува интензивно и употребява спортни препарати. Това е следващият скандал на пътя към младата жена. Първият беше провокиран от качен от нея клип, на който се вижда по какъв начин се движи по Автомагистрала " Тракия " със скорост от 256 км/ч.

" Предишния път има осъществена инспекция, лидерката е предизвестена по закона за Министерство на вътрешните работи и сега се прави нова инспекция ", сподели Димитър Мичев - " Пътна полиция ", ГДНП.

След инспекция от пресцентъра на Народното събрание обявиха, че стикерът, който се вижда на клипа е подправен.

" Най-вероятно й служи, в случай че я спрат при инспекция да й оказват помощ ", акцентира Диана Русинова - Европейски център за транспортни политики.

" Каква може да е глобата?

- Ако имаме задоволително доказателства по указа за дребно безчинство ", изясни Димитър Мичев - " Пътна полция " ГДНП.

" Каква е тази кола, кой я е дал? ", попита Диана Русинова.

От през днешния ден 20 нови преносими камери ще наблюдават за превишена скорост. Те бяха бяха раздадени на 19 регионални дирекции в страната.

" Това е следващата стъпка, която Министерство на вътрешните работи прави по пътя към успеха в борбата с пътния травматизъм ", съобщи Калин Стоянов - министър на вътрешните работи.

" Целта ни е да преборим възприятието за безотговорност, което от години цари по пътищата. "

Новите камери ще могат да работят и в светлата, и в тъмната част на денонощието. Снимките, които вършат, ще бъдат изпращани по криптирана линия непосредствено в Министерство на вътрешните работи, тъй че резултатите да се обработват бързо.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че във връзка с санкциите събираемостта пред последните 2-3 месеца е увеличена с повече от 50 % в съпоставяне със същия интервал предходната година. Само за последните две седмици са събрани малко над 7 милиона лв..


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР