Носителката на Грами Сиза е за втора седмица начело на

...
Носителката на Грами Сиза е за втора седмица начело на
Коментари Харесай

SZA посреща 2023 с топ албум, членовете на BTS стартират соло кариерите

Носителката на " Грами " Сиза е за втора седмица отпред на класацията на Billboard за албуми, оповестява уеб сайтът на изданието.

Изпълнителката зае челната позиция предходната седмица с първия си албум от пет години, озаглавен " SOS ".

В седмицата преди 22 декември в Съединени американски щати от него са продадени 180 000 еквивалентни единици, което е с 43 на 100 по-малко спрямо първата седмица на пазара.

Сиза, същинското име на която е Солана Имани Роу, издаде дебютния си албум Ctrl ( " Сontrol " ) през 2017 година

На втора позиция в класацията Билборд 200 още веднъж е Тейлър Суифт със 155 000 продадени еквивалентни единици от албума " Midnights " (12% растеж по отношение на предходната седмица).



Албумът „ Indigo “ на южнокорейския рапър Ким Нам-джун, прочут с псевдонима Ар Ем, влиза още веднъж в Billboard 200, този път на трето място с 83 000 продадени еквивалентни единици след рилийза и на компактдиск на 16 декември т. година Това е първото му попадане в Топ 10 като солов реализатор (седемчленната група BTS, от която той е част, до момента има седем влизания в десетката, като шест от тях са стигали до №1).

Рапърът и продуцент Метро Бумин слиза една позиция надолу до четвъртото място с " Heroes & Villains " при продажби от 76 000 еквивалентни единици.

Майкъл Бубле заема петата позиция с албума " Christmas ".

Виж още: Джъстин Бийбър: Не купувайте тези отпадъци!

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР