Носителката на еротичната титла през 2012 г. Силвия Бахати е

...
Носителката на еротичната титла през 2012 г. Силвия Бахати е
Коментари Харесай

УАУ! Мис Плеймейт спечели конкурс с котето си


Носителката на еротичната купа през 2012 година Силвия Бахати е поставила завършек на голите фотоси и се е впуснала в ново предизвикателство.

Изкусителната дама има разплодник на английски късокосмести котки в цвят кълър пойнт, сребърна и златна чинчила. Животните освен я радват с наличието си, само че и вземат участие на влиятелни съревнования по хубост, където печелят призови места.

Преди време три от котките на Бахати взимат трофеи в галерия, проведена от Световната котешка федерация WCF и Съюза на фелинолозите в България. Конкурсът е доста оспорван, защото в него са се присъединили към 100 екземпляра.

 

 Бахати поставя доста грижи за животните

Бахати поставя доста грижи за животните

Победителките на миската са женската котка Лейди Долче, която е на близо две години. Друга шампионка е Бримари Грейс от типа златен кълър пойнт, а мъжкарят Лари Манмаренси-младши е на малко повече от година. В персоналната сбирка на Мис Плеймейт е и 11-месечният котарак Кантас, за който стопанката му обича да споделя, че не се оправдава с празниците, той просто си е пълен.

" Всяка заран ги разресвам деликатно, с цел да поддържат козината в съвършен тип. Когато се постанова, им нарязвам ноктите, разчиствам очите и ушите. Вкъщи съм им основала подобаваща атмосфера, в която да се усещат добре ", споделя Силвия Бахати, която откровено се любува на новото си занятие. Плеймейтката отделя съществено внимание и на храната, която сервира на котките, с цел да бъдат във тип, който да им носи първи места на конкуренциите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР