Носителката на една титла от Големия шлем и бивша №1

...
Носителката на една титла от Големия шлем и бивша №1
Коментари Харесай

След тригодишно оттегляне Каролин Вознячки обяви, че се завръща в тениса

Носителката на една купа от Големия шлем и някогашна №1 в света Каролин Вознячки разгласи, че се завръща в тениса. Датчанката се, само че в този момент заяви в обществените мрежи, че ще играе още веднъж.

" През последните три години отвън играта съумях да наваксам изгубеното време със фамилията си, станах майка и в този момент имам две прелестни деца, за които съм толкоз признателна. Но към момента имам цели, които желая да реализира ", написа Вознячки в профила си в Instagram.

" Завръщам се, с цел да играя, и нямам самообладание ", сподели още тя.

Вознячки (32 г.) завоюва Australian Open през 2018 година и игра два финала в US Open - през 2009 и 2014 година

Тя беше №1, като прекара общо 71 седмици на тази позиция.

Пред списание Vogue тя удостовери, че се завръща. " Когато татко ми ме посети във Флорида, осъзнах, че нуждая се от съвет. Удрях в продължение на 20, 30 минути - не съм сигурна какъв брой дълго, само че в един миг го погледнах и му споделих: " Имам възприятието, че блъскам по-добре от всеки път. Дали си изобретявам това? " Той сподели, че не си изобретявам. И тогава разбрах, че би трябвало да се върна на терена ", сподели някогашната №1.

Вознячки добави, че ще направи завръщането си на US Open. Голямата ѝ цел остава 2024 година с взор към Australian Open и.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР