Носителката на 23 титли от турнирите от "Големия шлем" Серина

...
Носителката на 23 титли от турнирите от "Големия шлем" Серина
Коментари Харесай

Серина Уилямс се завръща на корта за Уимбълдън?

Носителката на 23 трофеи от шампионатите от "Големия шлем " Серина Уилямс загатна, че ще играе на шампионата "Уимбълдън ", който стартира след по-малко от две седмици.

40-годишната американка сега е отвън първите 1200 в международната класация, защото не е играл нито един формален шампионат от предходното издание на "Уимбълдън ", когато отпадна още в първия кръг след загуба от Александра Саснович от Беларус.

В Инстаграм Уилямс разгласява фотография, на която се виждат краката и маратонките и, стъпили върху тревен корт. Към фотографията е добавено изложение "SW19 ", което е пощенският код на "Ол Ингланд Клъб ", където се организира шампионатът "Уимбълдън ", както и текстът "2022. Ще се забележим там ".

Заради ниския си ранкинг американката ще би трябвало да получи "уайлд кард " от уредниците за присъединяване, което няма да бъде проблем поради значимите и достижения за тениса и седемте трофеи на "свещената трева ".

В интернет се появиха и спекулации, че Уилямс ще играе и на шампионата в Ийстборн през идната седмица, който е последният предварителен преди започващия на 27 юни "Уимбълдън ".

Серина Уилямс се нуждае от единствено още една купа от шампионатите от "Големия шлем ", с цел да се изравни на върха във безконечната ранглиста по най-вече титли с лидерката Маргарет Корт.

BREAKING: Serena Williams is set to make her comeback at Wimbledon a year after her last match
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР