Носителката на 23 титли от Големия шлем в тениса Серена

...
Носителката на 23 титли от Големия шлем в тениса Серена
Коментари Харесай

Серена Уилямс се чувства готова за завръщането си

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем в тениса Серена Уилямс съобщи, че се усеща подготвена за завръщането си. Американката ще взе участие в шампионата Индиън Уелс.

" Беше мъчно ", сподели тя в изявление за Би Би Си. Уилямс описа, че е имало доста дни, в които си е задавала въпроса по какъв начин ще продължи.

" Беше в действителност доста, доста мъчно, само че не преставам и знам, че може към момента да не съм във върховата си форма, само че се приближавам. Всеки ден е нов ден и всеки ден би трябвало да се усъвършенствам. Докато ходя напред, даже да е със скоростта на костенурка, съм удовлетворена ", сподели Уилямс.

Наскоро тя съобщи, че се усеща късметлийка, че е оживяла след раждането на щерка си Алексис Олимпия. Тенисистката уточни, че е имала затруднения след раждането и е прекарала няколко дни в болница.

Уилямс имаше предпочитание да пази купата си от Australian Open, само че дни преди шампионата се отхвърли. Тогава тя изясни, че не би се впуснала в конкуренцията единствено поради присъединяване, в случай че не е уверена, че има сили да стигне напред.

Турнирът в Индиън Уелс ще е първото ѝ публично съревнование от календара на WTA след раждането. Във " Фед къп " 36-годишната американка и сестра ѝ Винъс Уилямс отстъпиха против холандския тандем Лесли Керкхов и Деми Схуурс с 2:6, 3:6.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР