Носителка на титлата Мис България за 2015 г. - Радост

...
Носителка на титлата Мис България за 2015 г. - Радост
Коментари Харесай

Мис България 2015 забременя след ин витро, но...

Носителка на купата " Мис България " за 2015 година - Радост Тодорова, разкри прелестната вест, че чака първото си дете. Красавицата показа страната ни повече от почтено на влиятелния конкурс " Мис Вселена ", трансформирайки се в същинска сензация в обществените мрежи по целия свят поради непринудената си реакция към Пиа Алонсо Вурцбах, приканвайки я да отиде да вземе полагаща ѝ се корона след неволната неточност на водещия, оповестил друго име, напомня life.dir.bg. Радост показа със своите над осемдесет хиляди почитатели в Инстаграм кадър, с който разгласи, че е бременна.

На него тя театралничи пред обектива дружно със брачна половинка си Георги Костадинов, който е капитан на българския народен тим по футбол, играещ все още за " Арсенал " (Тула). На изображението спортистът стои зад усмихващата се лъчезарно брюнетка, снимала фрагмента, като с едната си ръка я прегръща нежно през талията, до момента в който с другата държи ехографска фотография, показваща техния правоприемник.

" Baby in the making... ", гласи посланието към обявата, харесана все още от над 17 хиляди души, под която се редят безчет поздравления от почитателите ѝ във виртуалното пространство, изтъкващи, че двойката изцяло заслужава това благополучие.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Малко по-късно врачанката, която публично се врече във безконечна обич на своя сътрудник при започване на тази година, оповести в 24-часова история, че двамата с мъжа ѝ ще станат родители на момченце. В поста си обаче тя показва своите смесени усеща към новината, тъй като в него тя изяснява какъв брой старания са им били нужни да зачене, а също така довери на феновете си, че в действителност е носила в утробата си близнаци, само че са изгубили едното бебе.

" Много мощни страсти ме заливат... доста! Една обич, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, с цел да ме побутват едни мънички бебешки крачета в коремчето... и да бие сърчицето на нашето детенце!

Това е нашият дребен воин, който толкоз мощно се бори да оцелее, когато загубихме близначето му... Загубихме и предходната бременност - преди него, само че през цялото това време не спирахме да имаме вяра и да се борим! Но тъкмо това бебе ни избра и остана с нас, с цел да бъде най-глезеното дете един ден. Така мощно сме го чакали и към този момент го обичаме! Дори сега изпитвам смут да споделя новината, тъй като всеки, който е минал през сходен път, знае, че успокоението идва едвам тогава, когато гушнеш рожбата си.
`Мис

Затова благодаря на всички, които видяха смяната в мен, само че резервираха благовъзпитание и не попитаха... всеки въпрос се забива в съзнанието на дами с репродуктивни проблеми и остава там дълго. Получавах запитвания и в деня на предходната загуба... Дори да виждате, че една жена е бременна, не питайте, тя сама ще показа, когато е подготвена. Днес взехме решение да споделим, тъй като имаме вяра, че даже нероденото ни дете ще усети позитивната ви сила и ще даде по едно ритниче за всеки. До момента се оправя отлично.

Искаме да благодарим на Господ, че ни изпрати това малко ангелче, тъй като любовта и обичта ни един към различен е чиста и напира да бъде споделена в най-естественото продължение на живота. Благодарим и на бебето, което се появи тъкмо тогава, когато всичко изглеждаше обречено. Той е нашият войник, нашата дребна ледена точица, която ни чакаше добродушно в хладилника в Москва ", написа тя, разкривайки, че процедурата се е направила в съветската столица, където живеят с Георги, откогато той стана част от тамошния футболен отбор. Въпреки това, явно сега двойката се намира в България, защото отбелязването на постовете е от София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР