Носи се упорит слух във фолк средите, че младото гадже

...
Носи се упорит слух във фолк средите, че младото гадже
Коментари Харесай

Лияна пак зарязана

Носи се твърдоглав слух във фолк средите, че младото гадже на Лияна я е зарязало. А певицата е решила да теши тъгата си с пеене, както прави при всяка разлъка. Лияна на няколко пъти приключва кариерата си при появяването на мъж в живота й, а откакто я напусне – дава рестарт на професионалната си кариера на певица.

Няколко години въртя обич с известния като Цецо Харема предприемач. Нейни приятелки издадоха, че даже се е стигнало до годеж и проекти за морска женитба. Дали е била притисната от него да спре да пее, или пък е решила, че банковата сметка на индивида до нея е задоволително тлъста, че да не й се постанова да работи нощно време. Братовчедката на Константин обаче за следващ път ще направи опит да се върне на музикалната сцена. Тези дни чалга дивата снима клип на нова ария. Заедно с тази вест потегли и мълвата, че към този момент не е с Цветан.

Децата на Лияна и Тони Стораро се взеха

„ Почне ли Лияна да пее, значи няма мъж до себе си “, съскат нейни колежки на новината, че още веднъж ще им бъде конкуренция. „ Давам й два-три плана, до момента в който не омотае идващия, който да я устоя. Лилето е мързелива, в никакъв случай не е била от работещите певици. Гледала е мекото “, разяснява пред кореспондент на Блиц една от ретро звездите на чалгата. Те помнят и огромната й обич с турския милионер Махмуд, от който има щерка. Няколко пъти се разделят и събират, а в южната ни съседка певицата живее като същинска кралица. Няколко пъти към този момент се залюбва с по-млади и красиви мъже, а Махмуд след това си я прибира назад.

Лияна рисково близка с ромски барон

Прости й преди години забежката с футболиста Благой Георгиев, само че в този момент бил безапелационен, че повече няма да търпи фриволното й държание. Отказал да й дава карти без предел, а единствено прехрана за щерка им. Тепърва времето ще покаже дали връзките на звездата с предприемача Цветан са завършили изцяло или е някаква краткотрайна рецесия. Времето за размисъл Лияна ще оползотвори в основаването на нови планове, с които се надява да бъде конкурентноспособна на топ имената в сектора.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР