Нощта за пациентите, пострадали при пътния инцидент край , е

...
Нощта за пациентите, пострадали при пътния инцидент край , е
Коментари Харесай

Оперират пострадалите при катастрофата край Лесово

Нощта за пациентите, потърпевши при пътния случай край, е минала умерено. Това заяви в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия шефът на ямболската болница " Свети Пантелеймон " лекар Валентин Вълчев. На двете дами, които са настанени в реанимация, през вчерашния ден е било осъществено кръвопреливане. Показателите им се усъвършенстват и ги чакат оперативни интервенции на следващия ден. Днес в " Ортопедия " ще бъде оперирана друга от потърпевшите при злополуката. Категорично, заплахата която съществуваше за настанените в реанимация пациентки е отминала. " Към тази заран те се усещат добре и са в устойчиво положение, уточни лекар Вълчев. Дали ще бъдат оперирани в нашата болница, или ще търсят други лечебни заведения, е решение на околните ", изясни медикът.
Той увери, че няма дефицит на кръвни и плазмени артикули в ямболската болница или на лекарства. Междувременно, припомняме, че мярката на водача беше удължена на 72 часа, а през идната седмица обвиняването ще изиска той да бъде арестуван за непрекъснато. От прокуратурата оповестиха изрично, че доказателствата сочат, че ТИР-ът е бил паркиран на пътното платно, което е неразрешено по смисъла на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП). Предстои за водача да бъде осъществена химическа експертиза. Това ще преизчисли промилите на наличието на алкохол в кръвта му, като не може да се потвърди по кое време тъкмо го е използвал. Ако бъде потвърдена виновността на лидера го грози наказване в размер от 5 до 20 години " отнемане от независимост ".
 Обвиняват за злополуката край Лесово водача на ТИР-а Обвиняват за злополуката край Лесово водача на ТИР-а
Украинският водач на ТИР-а, в който през днешния ден се удари бус с пасажери, е задремал, оповестиха от прокуратурата в Ямбол, представени от btv. Бусът...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР