Нощта на пепеляшките излъчи своите принцеси в Bedroom Beach, който

...
Нощта на пепеляшките излъчи своите принцеси в Bedroom Beach, който
Коментари Харесай

Жанета Осипова е Playmate Of The Year 2018

Нощта на пепеляшките излъчи своите принцеси в Bedroom Beach, който се препълни до преносимия си покрив от искащи да бъдат част от най-горещото събитие на годината - избора на кралица на сексапила и изкушението на България за 2018-та.

Tри девойки си разделиха главните позиции в 14-то следващо издание на състезанието. Дениз Хайрула стана първа подгласничка и носителка на купата PLAYSTAR и завоюва доста награди, измежду които екскурзия до Атина от Травел Шоп. Тя беше определена и от притежателя на Bedroom Веселин Борисов, за лице на клуба. Втора подгласничка и PLAYGIRL е Несрин Исинова, която получи премията си от ПР специалиста и представител на винарска маза Братя Минкови Кирил Кирилов.

Playmate Of The Year 2018 стана Жанета Осипова. Тя към този момент остава в историята, като първата победителка в състезанието на сп. Playboy, коронясана за най-голямото женско прелъщение в България. Лично миналогодишната носителка Нора Недкова, сложи неповторимата, ръчно направен корона, която дизайнерът-ювелир Велина Смет от AVIEL Hand Made, беше направила за победителката. Освен короната, Жанета завоюва ваучер на стойност 20 000 лева и отмора в Гърция от Травел Шоп.

Своя глас за девойките в класацията дадоха Мартин Карбовски, Златка Димитрова, Нора Недкова, Владимир Грънчаров, управител на ресторант Il Sicialiano, Галина Манова, хореограф на балета Bedroom Premium Ladies, Чавдар Кожухаров, Георги Йовчев, управител на Виктория груп, Ангелина Тодорова, експерт маркетинг и реклама за Jean Paul Myne България и Камен Кирилов, представител на винарска маза Братя Минкови. Те трябваше да оценят девойките, които се показаха в два тура, облечени с извънредно стилна визия дело на топ стилиста Стоян Апостолов-Стоянски, работещ със международни звезди, измежду които Флабио Бриаторе, Томи Чиабра, Валери Морис Кембъл - майката на Наоми Кембъл, британската Клаудия Шифър - Аманда Каролин и други В първи тур девойките се показаха с долни дрехи на Корсет.БГ, а във втори - с бутикови рокли на родната дизайнерка Валерия Карло и аксесоари от ХО boutique. Тоалетите на хубавиците бяха допълнение от блясъка на стилните бижута на AVIEL Hand Made. Топ гримьорката Пепа Стоянова, Мариета Монолова и Ани Гъркова от Affect Cosmetic Bulgaria, се погрижиха за съвършената визия на плеймейтките, като им направиха незабравим театрален грим, a съвършените прически на претендентките направиха фризьорите на CodeBauty, измежду които и известният столичен фризьор Джорж Тодоров.
8

Водещи на изисканото събитие бяха две именити подгласнички от предходни състезания - Ана-Мария, която скоро стана Мис Силикон 2018 и приключилата логопедия в Софийски университет, Зори. Разбира се, с тях на сцената беше и Любен Дилов-син, който закачливо призна, че най-накрая се е обкръжил от нещата, от които най-вече се нуждае – силикон и логопед. В паузата, през която Пепеляшките се превръщаха в принцеси, високия градус в залата беше поддържан от Светльо Къслев, Веси Бонева и Диона, които направиха ужасно шоу. Хореографията на спектакъла, който плеймейтките направиха на сцената беше на Маргарита Будинова, а с хубавиците танцуваха и балет X-Energy Crew. За положителното въодушевление на гостите се погрижиха водка Beluga, просеко Bottego, уикски Gledndfidich и вино Jamais Vu, a всички присъстващи получиха специфични дарове от веган козметиката за коса на Jean Paul Myne. Всички, пропуснали шоуто ще могат да видят цялостния запис в ефира на Нова Телевизия.

По традиция, състезанието излъчва няколко специфични категории. PLAYBUNNY стана Светлана Гочева, REPLAY – Жени Митрева, PLAYNET и лице на ресторант Il Sicialiano – Кристина Филипова, която завоюва и екскурзия до Рим от Травел Шоп. Всичи участнички получиха редица дарове. Всяка от тях си потегли с бутилка розе Jamais Vu, от винарска маза Братя Минкови, което в превод от френски език -„ невиждано “, комплект веган артикули за коса от Jean Paul Myne, ваучер на стойност 800 лева от Adella Clinic, дарове от Kозметик Pлюс, карти за безвъзмезден вход в Bedroom, едногодишни карти за Health Club 360 и ръчно направени бижута на AVIEL Hand Made.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР