Нощният влак European Sleeper добавя девет нови дестинации тази зима.

...
Нощният влак European Sleeper добавя девет нови дестинации тази зима.
Коментари Харесай

Нощният влак European Sleeper разкрива нова сезонна линия

Нощният трен European Sleeper прибавя девет нови дестинации тази зима. Услугата ще е сезонна, а маршрутът му ще се простира от Северно до Адриатическо море, написа Euronews.

Новите направления идват в отговор на огромното търсене на зимни спортове, варианти за градски пътувания и неналичието на подобаващи влакови връзки “, съгласно European Sleeper.

Сезонният маршрут ще потегля от Брюксел и ще приключи във Венеция – нова дестинация за белгийско-холандската компания. Нощното пътешестване ще води пасажерите на странствуване през Белгия, Холандия, Германия и Австрия, преди да завърши в Италия.

По пътя ще стопира в Антверпен, Ротердам, Утрехт, Кьолн, Мюнхен, Инсбрук и Верона.

Пътниците ще могат да се качат на нашия трен от Белгия и Холандия и да се провиснал в комфорта на вагон-ресторанта, до момента в който влакът ги транспортира през Германия и Австрия и през Алпите, завършвайки в историческите градове Верона и Венеция. на идващия ден “, споделя Крис Енгелсман, съосновател на European Sleeper.

Спирката в Инсбрук, вратата към Австрийските Алпи, има за цел да улесни зимните спортни ваканции.

European Sleeper разгласи, че сезонната услуга ще започва на 5 февруари 2025 година Пътуванията ще са два пъти седмично – през февруари и март.

Резервации на билети, както и информация за цените, ще бъдат отворени на 1 септември.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР