Нощните рицари“ са пазители на нощта – времето, когато всичко

...
Нощните рицари“ са пазители на нощта – времето, когато всичко
Коментари Харесай

Сано, Христо Петков, Петър Антонов и Филип Буков като Нощните рицари се изповядват за любовта

„ Нощните рицари “ са пазители на нощта – времето, когато всичко неразрешено е разрешено и всичко неизказано може да се изрече. Това са гласове, които разцепват мрака и приказват за обич. Брутално, искрено, без цензура и без задръжки ", споделя драматургът Яна Борисова за новия си театър.

На 5 юни в Sofia Live Club следва премиерата на театралния пърформанс. След големия интерес към „ за любовта… “ един от най-успешните модерни драматурзи у нас и в цяла Европа събира на една сцена 11 артисти, които ще изпълнят нейни нови текстове на фона на музиката на маестро Милен Кукошаров.



С плана „ Нощните рицари “ Яна Борисова дава опция на изключителни млади гении да покажат актьорските си умения. Александър Евгениев, Владислав Стоименов, Спартак Панталеев, Кристиян Негалов, Георги А. Богданов, Кирил Недков и Петър Петров излизат под прожекторите, а на 5 юни в пърформанса ще се включат особено и актьорите Александър Сано, Христо Петков, Петър Антонов и Филип Буков.



Режисьор на спектакъла е Димитър Коцев – Шошо, който сложи и други драматургични текстове на Яна Борисова като " На живо ", " Място, наречено Другаде " и " С тил към залеза ”. Сценографията е на Елис Вели, в пърформанса се вземат участие пианистът Милен Кукошаров и контрабасистът Борис Таслев.

Фотосесията и видеоклиповете към спектакъла са работа на фотографа Миряна Сливенска и оператора Ангел Генков. Продуцент на спектакъла е Арт Билет.



„ Благодарение на Нощните рицари всички можем да отворим сетивата си за това голямо прочувствено море наречено любов…или влюбване. Моята огромна пристрастеност, моята огромна тематика като създател, която аз постоянно ще последвам, а тя постоянно ще ми следва. Любовта е обвързвана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с насладата, и с концепцията за благополучие. Тя е сериозна работа и не е за всеки.



Това е може би единствената безпогрешна формула до момента, която е спасявала човечеството. Огромна буря с размери и мощ без аналог. Която единствена трансформира хората в богове и противоположното! И както сподели един мой доста безценен човек: Никой не може да се изложи, когато става дума за обич “, споделя Яна Борисова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР