Нощен клуб ще бъде санкциониран заради протестно неспазване на част

...
Нощен клуб ще бъде санкциониран заради протестно неспазване на част
Коментари Харесай

Санкционират пловдивски бар заради парти до сутринта

Нощен клуб ще бъде глобен поради протестно неспазване на част от наложените от Областния действен щаб ограничения, които влезнаха в действие от понеделник. Това заяви зам.-директорът на РЗИ – Пловдив доктор Аргир Аргиров. Още от първия ден здравните управляващи и полицията потеглиха на всеобщи инспекции за спазването на наложените ограничавания. Проверени са 20 заведения, като всички без един са били отличници.

Барът не се е съобразил с ограничаването на работното време до 22.00 часа и вместо да затвори порти, празненството е траяло до сутринта. Причината е, че притежателят му не е склонен с наложените ограничения, тъй като целият личен състав е имунизиран. Нощният клуб е отговарял на условието за понижен на 50% потенциал и наложителен зелен документ за посетителите. От 1000 места в него са били заети едвам 30. Заради неспазването на работното време заведението ще бъде глобено. Предстои на притежателя да бъде връчено наставление и едвам по-късно от РЗИ ще дефинират размера на наложената санкция. Санкцията може да доближи до 3000 лева Хайката за съблюдаване на ограниченията продължава и през идващите дни.

На фона на това се вижда и една притеснителна наклонност – растеж на новозаразените в Пловдив. По данни на РЗИ във вторник до 16 часа новите позитивни проби са 508.

* Снимката на заведението е илюстративна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР