„НОЩ В ОПЕРТАТА е концерт от програмата на 51 Международен

...
„НОЩ В ОПЕРТАТА е концерт от програмата на 51 Международен
Коментари Харесай

„Нощ в музея“ с Пилекадоне и Евгения Ралчева – сопран

„ НОЩ В ОПЕРТАТА " е концерт от програмата на 51 Международен фестивал " Софийски музикални седмици ". Концертът е умислен като взаимно присъединяване на Евгения Ралчева - сопран и необикновено свежите и постоянно артистични музиканти от квинтет ПИЛЕКАДОНЕ. Вместо в „ музея " обаче, концертът ще се организира в прелестното пространство на Софийска градска художествена изложба на 28 септември от 19 ч.

Креативни и смели, музикантите от квинтет Пилекадоне още веднъж са посетители на фестивала с друга стратегия, която да грабне публиката, този път с изключителния глас на Евгения Ралчева. В програмата са включени осъществявания на В.А.Моцарт - Увертюра из оп. " Вълшебната флейта " ; Сюита за сопран и духов квинтет по музика от В.А.Моцарт, Л. Бърнстейн и Дж. ГершЛенард Бърнстейн - Уестсайдска история, Транскрипция за духов квинтет Давид Валтеруин.

Програмата на фестивала може да намерите на на:
Билети на касата на Зала „ България ", както и посредством мрежата на: Eventim.bg, ePay-GO, Bilet.bg и техните сътрудници. Билети с отстъпка за учащи и пенсионери на касите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР