Носенето на предпазни маски от днес е задължително в административни

...
Носенето на предпазни маски от днес е задължително в административни
Коментари Харесай

В Съдебната палата във Варна - с предпазни маски и адекватно облекло

Носенето на защитни маски от през днешния ден е наложително в административни институции във Варна, по силата на заповед на шефа на РЗИ. В това число е и постройката на Съдебната палата, в която се обитават Апелативният съд и прокуратура, Окръжният съд и прокуратура. Моля, при визитата си в тези институции имайте предвид  противоепидемичните ограничения, разказани в заповедта на зам.-председателя на Окръжен съд – Варна:

Достъпът през централния вход е от 9.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 ч. Между 12 и 13 ч. се прави стерилизация.

Маските би трябвало да се носят непрестанно. На входа дезинфекцията на ръцете е наложителна. В постройката не се позволяват лица с грипоподобни признаци.

Участниците по делата ще влизат в зданието не по-рано от 10 минути преди началото на откритото правосъдно съвещание и ще я напущат не по-късно от 5 минути след края му. Посетителите би трябвало да съблюдават физическо разстояние между тях най-малко 1,5 метра.

Подаването на документи, при опция да се прави посредством пощата или по електронен път, а справките по каузи – по телефоните или посредством електронните адреси, гласи още заповедта на Окръжен съд - Варна.

Използваме случая и за още едно увещание – въпреки че август е обичайно най-горещият и отпускарски месец, не забравяйте разпоредбите за уместно облекло за влизане в Съдебната палата: не се позволяват гости с къси панталони, джапанки, къси поли, потници, открити плещи. Моля, не влизайте в разногласия със чиновниците на Главна дирекция „ Охрана “, а си спомнете условията за влизане в храм, които са годни и тук. Защото сме в храма на Темида, с подобаващото почитание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР