Носенето на маски няма да отпадне в скоро време. Ние

...
Носенето на маски няма да отпадне в скоро време. Ние
Коментари Харесай

Официално: Още много дълго време маските ще са задължителни!

„ Носенето на маски няма да отпадне в скоро време. Ние можем да освободим  всички ограничения до началото или най-късно доникъде на юли, само че главните ограничения, които касят дейностите на всеки един човек в закрити пространства, ще останат за доста дълъг интервал от време “.

Това сподели тази заран на постоянната конференция на Националния действен щаб главният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.

През миналото денонощие са установени единствено 17 нови случая на ковид в България. Общият брой на инфектираните у нас е 2477.

6 са дейните области. В София – 6 нови случая, Пазарджик 4, Видин 2, Шумен 2, Сливен, Хасково и Ямбол – по един. 255 са инфектираните медицински лица.

965 е броят на вече излекуваните пациенти, като новите случаи са 53. 4 от тях са в Пловдив. За миналото денонощие е установен един случай на умрял с коронавирус зараза. Това е 75-годишен мъж в Пловдив, който е доведен от пазарджишката болница. 134 е общата численост на умрелите.

Plovdiv24.bg излъчи онлайн брифинга. Ако желаете да бъдете известени при бъдещи предавания онлайн, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Facebook: Plovdiv24.bg вести.

 

Пловдив24
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР