Носенето на маски на открити обществени пространства в община остава

...
Носенето на маски на открити обществени пространства в община остава
Коментари Харесай

Маските на открито в Кюстендил остават задължителни до 7 март

Носенето на маски на открити публични пространства в община остава наложително до 7 март в това число. За същия интервал се резервира и прелюдия пропускателен режим за поликлиниката в града. Решението е взето през днешния ден на съвещание на Областния спешен щаб, оповестява Нова телевизия.
" Въпреки наложените спомагателни ограничения, обстановката продължава да бъде притеснителна. Заболеваемостта на 100 000 за миналите две седмици е 445 души. Има наклонност на плато, само че броят на болните пораства. Това не ни дава съображение да премахнем наложените спомагателни ограничения към този момент ", сподели регионалният шеф Виктор Янев, който е ръководител на щаба. Той добави, че заболелите за последните три месеца в Кюстендилска област са 2 354, като междинната заболеваемост дневно е 28 индивида.
 Маските стават наложителни и навън в Кюстендил Маските стават наложителни и навън в Кюстендил
В Кюстендил към този момент става наложително носенето на маски и на открити публични места - улици, паркове и други Това е за период от 14 дни. Вс...
По данни на шефа на РЗИ - Кюстендил - доктор Златко Величков, броят на карантинираните на територията на региона е 630, на домашно лекуване са 571 индивида. Хоспитализирани са 131 души. До момента в региона са излекувани 4797 души, а умрелите са 248. Новите случаи от 9-до 21 февруари са 507, заяви още доктор Величков. Общо обхванатите с имунизации досега в област Кюстендил са 1387. Към днешна дата общо поставените дози в Кюстендилска област са 1807. Втора доза са получили 420 души. Само през вчерашния ден са имунизирани 206 индивида.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР