Носеха се слухове, че момчето е обидено на майка си

...
Носеха се слухове, че момчето е обидено на майка си
Коментари Харесай

Векилска изпрати сина си в чужбина

Носеха се клюки, че момчето е афектирано на майка си и не желае да я вижда. Тя отхвърляше да разяснява тази тематика и двамата сякаш се бяха сдобрили, само че в този момент още веднъж поемат по разнообразни пътища.

Наследникът на Векилска е приключил междинното си обучение, а амбициозната майка го праща да следва в чужбина. " Моето момченце отпътува да учи в чужбина. Вярвам, че както момиченцето ми, когато завърши, ще си се върне вкъщи. Наскоро другарка ми подсети, че децата ни първо би трябвало доста да обикалят и да пътуват, с цел да им се отворят очите, да им се разшири мирогледа и да пораснат. И след това да си се приберат. И е права.
Реклама
Защото България има потребност от млади, добре образовани хора със светли души. Ние имаме потребност от тях тук. Да ни осветяват света и да противодействат на властващите зли сили. Да ти е по вода момчето ми! Сърцето да те води! Да не знаеш граници в фантазиите си! Защото можеш всичко! Момо, ти си върхът ", хвали се Векилска, която е спретнала и прощално празненство за Момчил преди заминаването му от родината
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР